Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2019

Dagtochten 2019

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Programma dagtochten uitgebreid!

dinsdag 12 februari 2019, 09:00:00

Wegens het blijvende succes van deelname aan de dagtochten, is het voorjaar-zomer-programma uitgebreid naar negen dagtochten!

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 535,00 p.p. *

5-daagse volledig verzorgde reis naar Oostkapelle in Zeeland

Reizen / Meerdaagse reizen / Nederland
maandag 18 juni 2018 - vrijdag 22 juni 2018
Direct reserveren

Maandag 18 juni t/m vrijdag 22 juni

5-daagse volledig verzorgde reis naar Oostkapelle

Rust en ruimte aan de Zeeuwse kust!

Aan de rand van het schoonste strand van Nederland, op het schiereiland Walcheren, ligt het knusse vier sterren Strandhotel Bos en Duin. Een prachtige locatie aan de rand van het bos, omgeven door uitgestrekte duingebieden en op loopafstand van het brede Noordzeestrand. Ruimte zo ver het oog reikt, een bijzondere plek waar u kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

Het hotel biedt u een warme ambiance en een familiaire sfeer, waardoor u gelijk een vakantiegevoel krijgt. U komt tot rust in de gezellige lounge, of u geniet van een glaasje wijn aan de levendige bar. Bij zonnig weer is het terras een heerlijke plek om te vertoeven. Alle kamers zijn stijlvol ingericht, voorzien van alle moderne faciliteiten en beschikken over een eigen badkamer. Met de lift bereikt u gemakkelijk uw hotelkamer.

Een reisverslag van dag tot dag.

Maandag 18 juni: Als alle reizigers zijn opgehaald gaat de rit naar een prima restaurant voor de koffie met gebak. Daarna gaat de reis via Brabant naar hotel Bos en Duin in Oostkapelle. Na een hartelijke ontvangst, staat de lunch voor uw klaar. Als u geïnstalleerd bent in uw hotelkamer, heeft u de gelegenheid om het hotel en de omgeving te verkennen. Aan het begin van de avond geniet u van een heerlijk diner.

Dinsdag 19 juni: U gaat kennis maken met Zeeland. Na het uitgebreide ontbijtbuffet gaat de rit naar een restaurant in Hoedekenskerke aan de Westerschelde, voor koffie met een Zeeuwse bolus. Aansluitend is er een klederdrachtshow. Het is belangrijk dat de kennis van de klederdrachten bewaard en overgedragen wordt. Klederdrachtvereniging “Mooi Zeeland” wil hieraan graag een bijdrage leveren. Na deze mooie show gaat de rit naar een restaurant in Wolphaartsdijk aan het Veerse Meer voor de lunch-koffietafel.

’s Middags maakt u, onder begeleiding van een plaatselijke gids, een prachtige Dammenroute. Voor de watersnoodramp van 1953 was Rijkswaterstaat al begonnen met het afsluiten van diverse zeearmen. Na de ramp kwam de afsluiting in een stroomversnelling, het zogenaamde Deltaplan. De route gaat onder andere over de Oesterdam, de Philipsdam en de Grevelingendam. Via de Zeelandbrug en de Zandkreekdam gaat de rit terug. De plaatselijke gids vertelt u op een boeiende en leerzame manier de geschiedenis van de afsluitdammen en de problemen van het scheiden van zout en zoet water. Kortom, een belevenis!

Woensdag 20 juni: Deze excursie-dag start in Kruiningen. In “Ons Dorpshuis” wordt u ontvangen met koffie en iets lekkers. In Yerseke beleeft u de wereld van de Zeeuwse oesters, mosselen en kreeften. U geniet van deze Zeeuwse cultuur bij de oesterputten en de oude mosselloodsen, daar waar het allemaal eens begon! Na de lunch-koffietafel is er een mooie route door de “Tuin van Zeeland”. Walcheren werd vroeger wel de tuin van Zeeland genoemd. In de Gouden Eeuw was er grote welvaart op Walcheren, mede door verschillende handelscompagnieën. Er was vooral kleinschalig landschap, weilanden en de kleine akkers werden gescheiden door meidoornhagen.

Donderdag 21 juni: U gaat een bezoek brengen aan Veere. Eens was Veere een machtige handelsstad aan het Veerse gat. Nu is Veere een prachtig stadje aan het Veerse meer. De rijk beladen schepen uit Schotland hebben plaats gemaakt voor jachten in de havens. Het stadje Veere heeft een aantal bijzondere panden, die het bekijken zeker waard zijn. Dit zijn onder andere de Campveerse Toren, de Schotse huizen en het Stadhuis. U vindt hier pakhuizen en oude straatjes met veel authentieke winkeltjes.

Na dit leuke bezoek gaat de rit verder en steekt u de enorme stormvloedkering Neeltje Jans over. In Burgsluis scheept u in voor een mooie vaartocht over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland. Meestal wordt er onderweg met het schip “De Onrust” wel een groep bruinvissen te bezien. Ook ziet u vrijwel altijd zeehonden. U geniet van een lekkere lunch aan boord.

Vrijdag 22 juni: Na het ontbijtbuffet gaan de koffers in de touringcar voor de terugreis. In Middelburg of Zierikzee wordt er gestopt, hier kunt u een uurtje winkelen, of op eigen wijze de stad gaan verkennen. In een prima restaurant wordt deze zeer complete reis afgesloten met een heerlijk driegangendiner. In de namiddag arriveert u bij uw instap-uitstapadres.

Deze reis in inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar met ruime beenafstand

* Koffie of thee met gebak op de heenreis

* Uw verblijf in ****Strandhotel Bos en Duin

* Alle ontbijtbuffetten, lunches en diners zoals omschreven

* Klederdrachtshow “Mooi Zeeland”

* Dammenroute met gids

* Excursie oesterputten en mosselloodsen

* Route door de “Tuin van Zeeland”

* Bezoek Veere

* Vaartocht over de Oosterschelde

* Bezoek Vlissingen of Domburg

* Driegangen-afscheidsdiner

De prijs van deze zéér complete reis is:

2-persoonskamer: € 535,00 p.p.

Toeslag 1-persoonskamer: € 125,00 p.p.

Exclusief:

* Uitgaven van persoonlijke aard

* Tip: Raadpleeg ook onze pagina 'Informatie' voor een goede voorbereiding van uw reis!
Reiscode M1-06-2018

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
- -
Gegevens thuisblijver
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.