Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2019

Dagtochten 2019

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Programma dagtochten uitgebreid!

dinsdag 12 februari 2019, 09:00:00

Wegens het blijvende succes van deelname aan de dagtochten, is het voorjaar-zomer-programma uitgebreid naar negen dagtochten!

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 595,00 p.p. *

5-daagse geheel verzorgde kerstreis naar Zwartsluis in Overijssel

Reizen / Meerdaagse reizen / Nederland
zondag 23 december 2018 - donderdag 27 december 2018
Direct reserveren

Zondag 23 december t/m donderdag 27 december

5-daagse geheel verzorgde kerstreis naar Zwartsluis

Sfeervolle en gezellige Kerstdagen in een zeer luxe hotel!

Zwartsluis, “de poort naar het Zwarte Water”. Zoals de Amsterdamse lakenkoopman Schoemaker in de 18e eeuw het omschreef: Een groot en deftig dorp, in de lengte gelegen langs het Zwarte Water. Er wordt dan geschreven over de “Schwarten Slus”, een sluis in het huidige Meppelerdiep. Deze sluis, later de Staphorster Sluis, was de reden dat Zwartsluis zich vanaf halverwege de 17e eeuw ontwikkelde tot de meest vooraanstaande havenplaats van Overijssel.

U verblijft in het zeer luxe ****Hotel Zwartewater, gelegen aan de gelijknamige rivier het Zwarte Water. Het hotel beschikt over stijlvolle hotelkamers. De ruime kamers zijn voorzien van telefoon, radio, televisie en een compleet uitgeruste badkamer. U kunt heerlijk ontspannen in de gezellige lounge, of in de serre met mooi uitzicht over het water. Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van de moderne bowlingbaan met gezellige bar, een baantje trekken in het zwembad of heerlijk relaxen in de sauna en wellness.

Bij Hotel Zwartewater worden de kerstdagen elk jaar feestelijk gevierd. Dit jaar leggen ze graag voor ú de loper uit! De lekkere ontbijtbuffetten, een uitgebreid brunchbuffet, heerlijke diners en het live-cooking-diner in restaurant de Combuijs, zullen eraan bijdragen dat u optimaal gaat genieten van fijne en sfeervolle kerst-vakantiedagen! Ook de omgeving leent zich uitstekend voor een leuk bezoek of excursie. Tijdens deze kerstreis zijn er dan ook een aantal mooie uitstapjes, daarnaast zijn er vele extra’s en kleine kerstcadeautjes!

Een reisverslag van dag tot dag.

Zondag 23 december: Vanaf de opstapadressen gaat de rit allereerst naar het koffieadres voor een gezellig begin van uw kerst-vakantiedagen. In een ontspannen sfeer, genietend van de koffie met gebak, maakt u kennis met uw mede-reisgenoten. Na de koffie wordt de reis vervolgd naar Hotel Zwartewater in Zwartsluis. Daar wacht u een hartelijk, gastvrij welkom en een lekkere lunch. Nadat u geïnstalleerd bent op uw hotelkamer, heeft u de gelegenheid om het hotel en de omgeving te verkennen.

Aan het begin van de avond wordt er in het restaurant van het hotel een welkomstdrankje aangeboden en aansluitend geniet u van het driegangendiner.

Maandag 24 december: Na het ontbijt heeft u de gelegenheid om een kleine wandeling te maken door Zwartsluis. In de loop van de ochtend gaat de rit naar Giethoorn. In een verwarmde punter maakt u een rondvaart door dit bijzondere dorp. In een restaurant staat de lunch-koffietafel voor u klaar. Na de lunch gaat de rit naar Staphorst. In een gezellige locatie geniet u van een klederdrachtshow. Twee Staphorster dames vertellen over het reilen en zeilen van de Staphorster Klederdracht, van de geboorte tot de dood, van historie tot heden. Tijdens de show wordt er een drankje aangeboden. Deze avond wordt u in het restaurant De Combuis verwacht voor een livecooking-diner. Voor de geïnteresseerden onder u, is er de mogelijkheid om op deze Kerstavond een kerk te bezoeken.

Dnsdag 25 december- 1e Kerstdag: U begint eerste Kerstdag rustig met een heerlijk ontbijtbuffet. Halverwege de ochtend is er een gezellig koffie-uurtje met een leuk kerstgeschenkje. Rond 12.00 uur staat er een uitgebreid kerst-brunchbuffet voor u klaar. Deze middag heeft u de gelegenheid om te ontspannen in het hotel, door te gaan zwemmen of relaxen in de sauna, of u gaat met medereisgenoten gezellig bowlen. 's Avonds wordt u in het restaurant verwacht voor het uitgebreide vijf-gangen kerstmenu.

Woensdag 26 december- 2e Kerstdag: Ook deze Kerstdag geniet u eerst van het uitgebreide ontbijtbuffet. Na het ontbijt gaat de rit richting De Sallandse Heuvelrug. In Lemelerveld gaat u op bezoek bij het agrarisch-bloembollenbedrijf Huetink. De heer Ad Heutink wilde in zijn jonge jaren organist worden. Helaas mocht dat niet van zijn vader, daarom werd hij boer. Zijn liefde voor de orgelmuziek bleef en hij heeft een voormalige kalverenstal omgebouwd tot concertzaal, met een imposant “Monarke” concertorgel. De heer Heutink zal na uitleg over het bedrijf een klein concert geven, waarbij u gezellig mee kunt zingen! Orgelmuziek tussen de bloembollen, een unieke belevenis op een boerenbedrijf!

Daarna gaat de rit naar Dalfsen en bij Restaurant-Expo Madrid voor de lunch. In de expositieruimte hangt een unieke kopie van Rembrand van Rijn’s meesterwerk “De Nachtwacht” en wel in de oorspronkelijke grootte van 3.90 x 4.80 meter. De heer Jan van der Horst, ooit huisschilder, nam het moedige besluit dit wereldberoemde schilderij van Rembrandt na te schilderen en is er na vijf jaar intensieve arbeid in geslaagd dit schitterende werk te voltooien. In Hotel Zwartewater geniet u deze avond van een exclusief kerstbuffet met een heerlijk dessert.

Donderdag 27 december: De laatste dag van uw gezellige kerstreis. Na het ontbijt is er nog gelegenheid voor een kopje koffie in het hotel. Daarna gaan de koffers in de touringcar voor de terugreis. In de loop van de middag wordt er gestopt bij een prima restaurant, daar neemt u tijdens een driegangendiner afscheid van uw medereisgenoten. Wij hopen dat u dan terug kunt kijken op een paar mooie kerst-vakantiedagen. Aan het einde van de middag arriveert u bij uw instap-uitstapadres.

Deze reis is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar met ruime beenafstand

* Koffie of thee met gebak op de heenreis

* Uw verblijf in het luxe ****Hotel Zwartewater

* Dag 1: Lunch, welkomstdrankje, driegangendiner in het hotel

* Dag 2: Ontbijtbuffet, lunch in Giethoorn, rondvaart in Giethoorn, Klederdrachtshow in Staphorst, live cooking buffet-diner in het hotel

* Dag 3-1e Kerstdag: Ontbijtbuffet, koffie-uurtje met kerstgeschenkje, kerstbrunchbuffet, vijfgangen kerstdiner

* Dag 4- 2e Kerstdag: Ontbijtbuffet, orgelconcert bij Ad Heutink, lunch bij Restaurant-Expo Madrid, warm- en koud kerstbuffet met dessert

* Dag 5: Ontbijtbuffet, driegangen- afscheidsdiner

De prijs van deze complete reis is:

2-persoonskamer: € 595,00 p.p.

Toeslag 1-persoonskamer: € 110,00 p.p.

Exclusief:

* Uitgaven van persoonlijke aard

* Tip: Raadpleeg ook onze pagina 'Informatie' voor een goede voorbereiding van uw reis!
Reiscode M4-12-2018

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
- -
Gegevens thuisblijver
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.