Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2020

Dagtochten 2020

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Annulering dagtochten

maandag 18 mei 2020, 14:55:00

In verband met de maatregelen die betrekking hebben op het coronavirus zijn alle dagtochten die gepubliceerd staan op deze site geannuleerd.

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 628,00 p.p. *

5-daagse geheel verzorgde kerstreis naar Lochem in Gelderland

Reizen / Meerdaagse reizen /
maandag 23 december 2019 - vrijdag 27 december 2019
Direct reserveren

Maandag 23 december t/m vrijdag 27 december

5-daagse kerstreis naar Lochem in Gelderland

Sfeervol en geheel verzorgd uw kerstdagen doorbrengen in ****Hotel Hof van Gelre

Genieten van een prachtige omgeving en van een ontspannen verblijf tijdens uw kerst-vakantiedagen!

Hotel Hof van Gelre ligt in de bosrijke omgeving van Lochem en op loopafstand van het stadscentrum en de bossen. Lochem is rijk aan natuur en cultuur. Het heeft vele soorten prachtige natuurgebieden en landgoederen. In de dertiende eeuw kreeg de stad Lochem haar stadsrechten. Vandaag de dag zijn er nog altijd gedeeltes van stadsmuren te vinden en de binnengracht is nog grotendeels aanwezig. Ook zijn er verspreid in de stad nog diverse 17e-eeuwse huizen te vinden. Hotel Hof van Gelre heeft comfortabele kamers en zijn bereikbaar met een lift. De kamers zijn voorzien van flat-screen tv, koffie- en thee faciliteiten. De badkamers zijn uitgerust met een douche of bad. Het hotel beschikt over een sfeervolle lounge met open haard, ruime ontbijtruimte, gezellige bar met biljart en een verwarmd binnen zwembad.

Een reisverslag van dag tot dag

Maandag 23 december: Vanaf de opstapadressen gaat de rit, zoals u gewend bent van G&S Comfort Reizen, naar een restaurant voor de koffie met gebak. In een ontspannen sfeer ontmoet u uw medereisgenoten, een gezellig begin van uw kerst-vakantiedagen! Daarna gaat de reis verder, onderweg wordt er bij een restaurant gestopt voor de lunch.

In de loop van de middag komt u aan bij Hotel Hof van Gelre in Lochem. Na een gastvrije ontvangst, vindt de kamerindeling plaats. Daarna heeft u de gelegenheid om het hotel en eventueel de omgeving van Lochem te verkennen. Aan het begin van de avond geniet u van een driegangendiner.

Dinsdag 24 december: U brengt een bezoek aan het in kerstsfeer versierde Oranjemuseum Nieuwe Haghuis in Diepenheim. U komt ogen tekort bij het zien van het boerenantiek en de vele Oranjecuriosa, zoals herinnerings-en herdenkingsborden, tegeltjes, glazen, lepeltjes, schilderijen, platen, munten, wandkleden en boeken over Oranje en-/of Koningshuis en hun telgen.

.

Na dit interessante bezoek gaat de rit naar een restaurant voor de lunch. Via een mooie route gaat de rit terug naar uw hotel. In de loop van de avond zal er een heerlijk warm-en-koud buffet geserveerd worden. Voor de geïnteresseerden onder u, is er de mogelijkheid om op deze Kerstavond een kerk te bezoeken.

Woensdag 25 december-Eerste Kerstdag: De dag begint rustig met een heerlijk ontbijtbuffet. Halverwege de morgen is er een gezellig koffie-uurtje met gebak. Tussen de middag staat er een uitgebreide kerstlunch voor u klaar. ’s Middags heeft u de gelegenheid om te ontspannen, in en om het hotel. U kunt heerlijk relaxen in de sfeervolle lounge bij de open haard, een paar baantjes trekken in het verwarmde zwembad, of u gaat de benen strekken tijdens een wandeling in de mooie omgeving. Daarna kunt u zich mooi gaan maken voor een gezellig diner-dansant!

.

Donderdag 26 december-Tweede Kerstdag: Een heerlijk kerstontbijtbuffet staat deze ochtend voor u klaar. In de loop van de ochtend maakt u, onder begeleiding van een plaatselijke gids, een interessante rondrit. De gids zal u alle wetenswaardigheden vertellen van wat u om u heen ziet. Bij terugkomst in het hotel wordt er een lekkere kerst-lunch geserveerd. Rond de klok van twee uur komen er huifkarren voorrijden, voor een leuke rit door de bossen. ’s Avonds wordt u weer verwend met een driegangendiner.

Vrijdag 27 december: Na het ontbijt gaan de koffers alvast in de touringcar, u heeft nog even tijd voor een kopje koffie in het hotel. Daarna begint de terugreis. Onderweg wordt er gestopt bij een prima restaurant, daar neemt u afscheid van uw medereisgenoten, én van een paar gezellige, fijne kerst-vakantiedagen! Aan het einde van de middag arriveert u bij uw instap-uitstapadres.

Deze reis is inclusief:

* Vervoer in ee luxe touringcar met ruime beenafstand

* Koffie of thee met gebak op de heenreis

* Lunch op de heenreis

* Uw verblijf in ****Hotel Hof van Gelre

* Dag 1: Welkomstdrankje, driegangendiner

* Dag 2: Ontbijtbufet, Bezoek Oranjemuseum, lunch, warm-en-koudbuffet

* Dag 3- Eerste Kerstdag: Kerstontbijt, koffie-uurtje met gebak, kerstlunch, diner-dansant

* Dag 4- Tweede Kerstdag: Kerst-ontbijtbuffet, rondrit met gids, kerstlunch, huifkartocht, driegangendiner

* Dag 5: Ontbijtbuffet, driegangen-afscheidsdiner

Exclusief:

* Uitgaven van persoonlijke aard

De prijs van deze complete reis is:

2-persoonskamer: € 628,00 p.p.

Toeslag 1-persoonskamer: € 110,00 p.p.

* Tip: Raadpleeg ook onze pagina 'Informatie' voor een goede voorbereiding van uw reis!
Reiscode M4-12-2019

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
- -
Gegevens thuisblijver
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.