Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2019

Dagtochten 2019

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Programma dagtochten uitgebreid!

dinsdag 12 februari 2019, 09:00:00

Wegens het blijvende succes van deelname aan de dagtochten, is het voorjaar-zomer-programma uitgebreid naar negen dagtochten!

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 58,70 p.p. *

Gasterij de Oostvaarders en een vaartocht Loosdrechtse Plassen

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland-dagtocht
woensdag 22 mei 2019
Direct reserveren

Woensdag 22 mei 2019

Genieten van het uitzicht in Gasterij de Oostvaarders

Rondvaart over de Loosdrechtse Plassen

Gasterij De Oostvaarders huist in een gebouw dat een architectuurprijs won. Dit bijzondere restaurant heeft een inspirerende werking op zijn gasten, door het vele glas is er vrij zicht over de Oostvaardersplassen en het natuurgebied met haar bewoners. Als u geluk heeft ziet u tijdens uw bezoek één van de grote grazers. Deze dieren lopen vaak in grote kuddes nabij het Natuurbelevingcentrum. Er valt altijd wel iets te beleven of te zien! In heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt. Hier vindt u een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. Ganzen, lepelaars en aalscholvers wisten de Oostvaardersplassen te vinden, net als reeën en vossen. Zelfs de zeearend broedt hier sinds een paar jaar weer. Om de graslanden te ontwikkeling zijn er Heckrunderen, Konikpaarden en Edelherten in het gebied losgelaten. Met elkaar leven deze dieren hier een natuurlijk leven, in een ruig natuurgebied.

De Loosdrechtse Plassen is een verzamelnaam voor alle plassen rondom Loosdrecht, die door dijken en eilanden van elkaar gescheiden zijn. De plassen zijn in de 14e eeuw door vervening ontstaan, vervening is het afgraven van veen dat na droging als turf werd gebruikt. Daar zijn de vele, vaak fraai begroeide legakkers en eilanden door ontstaan. Langs de dijken staan nog authentieke boerderijen.

Vanaf de opstapadressen gaat de rit naar de Provincie Flevoland. In Almere staat bij de prachtige Gasterij Oostvaarders de koffie met taart voor u klaar Vanuit het restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de Oostvaardersplassen, in de filmzaal draait de film de Nieuwe Wildernis. Daarna gaat de rit verder en via Noord Holland komt u in de Provincie Utrecht. In het pittoreske brinkdorp Haarzuilen staat bij ’t Wapen van Haarzuylen het diner voor u klaar. Deze middag maakt u een mooie rondvaart op één van de schepen van Rederij Loosdrecht over dit bijzonder plassengebied. Rond 18.00 uur bent u terug bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie met een stukje taart

* Driegangendiner

* Rondvaart Loosdrechtse Plassen

De prijs van deze dagtocht is: € 58,70 p.p.

Reiscode D4-05-2019

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.