Sfeervolle geheel verzorgde
kwaliteitsreizen voor plussers!

Reizen 2019

Dagtochten 2019

Vertrekpunt dagtochten, Midden-Nederland. Bekijk alle vertrekpunten.

Laatste nieuws

Programma dagtochten uitgebreid!

dinsdag 12 februari 2019, 09:00:00

Wegens het blijvende succes van deelname aan de dagtochten, is het voorjaar-zomer-programma uitgebreid naar negen dagtochten!

Overig nieuws

Krantartikel onze doelgroep reizigers

donderdag 15 februari 2018, 08:45:00
€ 59,90 p.p. *

De Koperen Hoogte en een rondvaart Weerribben-Wieden

Dagtochten / Alle dagtrips / Nederland-dagtocht
donderdag 06 juni 2019
Direct reserveren

Donderdag 6 juni 2019

Genieten van het uitzicht in De Koperen Hoogte

Mooie rondvaart in Nationaal Park Weerribben-Wieden

De Koperen Hoogte is een restaurant met grand café-faciliteit in de voormalige watertoren 'De Lichtmis'. Deze watertoren is gebouwd in 1932 en had een waterreservoir van 400 m2. De watertoren deed sinds eind jaren tachtig niet meer als zodanig dienst. Het is genieten in deze unieke locatie De Koperen Hoogte op 55 meter hoogte. Terwijl u in het draaiende restaurant aan de koffie zit, heeft u een fantastisch uitzicht richting Zwolle, Nieuwleusen, Hasselt en Staphorst. De Koperen Hoogte is te zien vanuit de verre omstreken en domineert het boerenlandschap.

Nationaal Park De Wieden is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Het park is in 1992 gesticht. Het landschap van De Wieden is vooral ontstaan door vervening en rietteelt. Dit heeft geleid tot een mozaïek van landschapstypen zoals meren, sloten, vaarten, rietlanden, hooilanden, weilanden, moerasbossen en trilvenen. Zeldzame soorten planten en dieren voelen zich hier thuis.

Vanaf de opstapplaatsen gaat de rit via een mooie route over de Veluwe naar Overijssel. In Restaurant De Koperen Hoogte geniet u van de koffie met gebak én van het uitzicht! Na de koffie gaat de rit verder via Rouveen, Staphorst en langs het bekende Ooievaarsdorp van de Wijk. Midden in de natuur verscholen licht het kleine dorp Dwarsgracht. Bij restaurant De Otterskooi wordt u verwend met het heerlijke menu, Pannetjesfestival. Uiteraard met een lekker ijsje na.

Deze middag scheept u voor een mooie rondvaart. De schipper vertelt u alles over de vogels, waterplanten en de grootste eendenkooi van Europa. Bij terugkomst heeft u bij restaurant De Otterskooi nog even tijd voor een drankje op het geweldige terras. Rond 18.00 uur arriveert u bij uw instap-uitstapadres.

Deze dagtocht is inclusief:

* Vervoer in een luxe touringcar

* Twee kopjes koffie of thee met gebak

* Pannetjesfestival met ijsnagerecht

* Rondvaart Nationaal Park Weerribben-Wieden

De prijs van deze dagtocht is: € 59,90 p.p.

Reiscode D5-06-2019

Reserveren

Aantal personen
1 persoon 2 personen
Uw eigen gegevens
Persoonlijke gegevens
manvrouw
Extra gegevens
Voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.
* verplichte velden

* Prijzen van meerdaagse reizen zijn exclusief toeslagen, meerprijs kamer en-/ of hut en reis- en/of annuleringsverzekering.
* Prijzen van dagtochten zijn exclusief toeslagen en zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering.